dilluns, de maig 28, 2007

Una miserable Pizza


Avui he guanyat una pizza , això si , no la menjaré amb gana , la he guanyada per pronosticar que Rita tornaria a ser alcaldessa. Que gustós la hauria pagat !! Hi ha moments socials que un no pot entendre , i aquest es un fins i tot radical , ha guanyat el Pp amb majoria absoluta , cara de tonto , nas de clown. I es que la legislatura anterior s'han dedicat a fer cosses grans , a més tamany , més gasto absurd i més parafernalia millor , i els nanos fent classe a barracons , els centres de salut plens de cues , la policia local que unicament fica multes de transit i tanca garitos a les dues del matí ... però valència està tan bonica ... Boniatos !! I si no tenim prou amb una setmana de falles , he dit setmana?? , no no ... que ja es un mes de absolutisme faller al any !!, doncs ara menjarem un altre amb un circuit urbà de F1 , ens hem tornat bojos o que ??? .
La gent sacrifica benestar en cosses bàsiques com educació o sanitat per tindre tres moles de ciment blanc i faroles de ferro ?? Doncs la resposta es SI , i per a comprovar-ho empíricament , només has de pensar en la gent que veus a una boda o una comunió , i que es capaç de malviure una temporada per a portar un vestit de nosequi que val una ronyonada per a aparentar i ser més que el familiar que ha fet el mateix , doncs dos i dos , quatre . Som així de tristos , i ara tenim quatre anys més de blaverisme ,fallerisme i faraonisme . I per a mi , de merdisme. I el que no vaig a fer avui es parlar de la llengua , que això em mata , només dir que la imposició política de la denominació de la llengua es equivalent a que imposaren que dos i dos son cinc , i la gent damunt aplaudint. Apa a fer la ma ja , ostia...

Per cert , he recuperat els videos de 'Los Gandules' del 'wha wha' a vore si demà els puc pujar al youtube i els escanyote ací ... Bona nit xiquets i xiquetes.

3 comentaris:

El marco de la puerta ha dit...

Fallerisme, blaverisme i faraonisme nomes el tindren si ens pujem al seu tren, i com encara tenim dos dits de front per a seguir en les nostres 13, que els donen pel cul a ells i a la majoria que els han votat.Afortunadament, com deiem ahir, estem rodejats de gent que no vol saber res del PP i això, pricipalment, es el mes important per a mi.
Besos.

gemelo malvado ha dit...

yo solo espero viruset, que esos que no quieren saber nada del PP, hayan votado...que no sean de los que hablan de política pero despues no ejercen se derecho.

Es solo por ellos por lo que estamos así.

Besotes.

El marco de la puerta ha dit...

Yo tb lo espero gemelo ;).